top of page

Maak kennis met ons bedrijf en ons team

Welkom! Graag vertel ik wat meer over ons pension en wie wij zijn. 

 

Vanuit de zoektocht waar je je katten in een huiselijke omgeving kan onderbrengen als je tijdelijk niet zelf in staat bent voor de dieren te zorgen kwam ik bij verschillende kattenpensions uit. Veruit de meeste hiervan zaten op een industrieterrein en ging de deur letterlijk om 16 uur dicht en was er niemand meer aanwezig. Een aantal pensions werken met de katten afzonderlijk in hokjes, ook dat vond ik geen optie voor mijn eigen katjes. Ik dacht, dat moet katvriendelijker kunnen! 

In 2011 ben ik gestart met 1 kamer voor 6 katjes. Kyaros is genoemd naar mijn 2 katten Kyara en Rosso. Deze eerste kamer was zo'n succes dat we over de jaren heen uitgebreid zijn naar 3 kamers. Ook dit bleek niet voldoende om aan de vraag te voldoen en in 2022 zijn wij verhuisd naar een grotere locatie waar we een heel nieuw kattenpension gebouwd hebben, met 5 verschillende kamers en een trimkamer! Een luxe kattenpension met airco, vloerverwarming, hoge kamers en een knusse inrichting.

Naast het opvangen van katten trimmen wij ook katten. In onze trimsalon verzorgen wij de kattenvachten bij katten die daar wat extra hulp bij nodig hebben. Onze expertise is de kattenvacht, wij behandelen ook geen andere dieren. 

In 2019 zijn wij Erkend Leerbedrijf geworden en mag ik dus ook studenten begeleiden richting een baan in de dierenwereld. 

Ontmoet het team

🐾 Ontdek geruststelling in ons kattenpension! Twijfelt u over boeken? Laat onze rondleiding uw zorgen wegnemen. Ontmoet ons toegewijde team, verken onze luxe faciliteiten en ervaar de liefdevolle zorg die uw kat zal ontvangen. Boek vandaag nog uw persoonlijke rondleiding en geef uw kat de perfecte vakantie terwijl u weg bent.
Schrijf u in en boek via een boeking bij de trimsalon uw persoonlijke rondleiding! Of bel 06 120 29 092

bottom of page