top of page

Welkom!

Leuk dat u geïnteresseerd bent in mijn kattenpension. Graag vertel ik u meer over het ontstaan van het pension en mijn kennis en ervaring.

Mijn verhaal

Welkom! Graag vertel ik wat meer over wie ik ben. Ik ben Mariska, sinds 2011 trotse eigenaar van Kattenpension Kyaros. 

 

Kyaros is genoemd naar mijn 2 katten Kyara en Rosso. Ondertussen is Beer daar ook bijgekomen. Ik woon samen met mijn man, kind en 3 katten in Krimpen aan de Lek. Wij hebben de luxe dat wij het kattenpension bij ons huis hebben kunnen maken. 

 

Vanaf 2010 ben ik werkzaam in de dierenwereld. In dat jaar ben ik gestart als vrijwilliger bij het plaatselijke dierenasiel. Daar heb ik mijn passie mogen ontdekken. In 2011 heb ik de sprong gewaagd en is mijn eigen kattenpension geopend! Ondertussen heel wat jaren ervaring op mogen doen met het opvangen van katten en nog steeds geniet ik hier elke dag van. 

 

Om de katten goed op te kunnen vangen heb ik mijn Honden en Kattenbesluit behaald, stage bij een dierenarts gelopen, als vrijwilliger gewerkt op het dierenasiel, actief als gastgezin voor weeskittens en zwangere mamapoezen en diverse cursussen gevolgd over katten in het algemeen, vachtverzorging bij katten, kattenwelzijn en kattengedrag. 

 

Naast het opvangen van katten trimmen wij ook katten. In onze trimsalon verzorgen wij de kattenvachten bij katten die daar wat extra hulp bij nodig hebben.

 

In 2019 zijn wij Erkend Leerbedrijf geworden en mag ik dus ook studenten begeleiden richting een baan in de dierenwereld. 

bottom of page