top of page
Nose Cat's

Wat biedt Kyaros? 

Kyaros heeft talloze manieren ontdekt om een positief verschil te maken in welzijn van dieren voor de momenten dat het baasje even niet voor het dier kan zorgen. Wij zijn up-to-date qua vakkennis en passen dit dagelijks toe in het pension. Ideaal is dat wij veel kennis over kattengedrag en vachtverzorging in huis hebben. 

Ontdek Kyaros: het ultieme vakantieparadijs voor jouw kat in Zuid-Holland! Sinds 2011 verwennen wij katten met liefdevolle zorg en een luxueuze ervaring. Ons gloednieuwe pension, gevestigd in het gezellige Krimpen aan de Lek, biedt 5 prachtige kamers met airconditioning, vloerverwarming en 24/7 ventilatie. Hier is elke kat de koning(in)!

In het gemoedelijke Krimpen aan de Lek staat het prachtige in 2022 nieuw gebouwde kattenpension. Onze locatie is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam / Capelle aan den IJssel en juist ook vanaf Lekkerkerk / Bergambacht via de N210.

Wij zijn er trots op dat we enkel katten verwelkomen, waardoor onze gasten in alle rust kunnen genieten. Geen hondengeblaf, alleen kattencomfort. Het kattenpension beschikt over vijf prachtige, goed verlichte gemeenschappelijke kamers.  En voor degenen die de frisse lucht en het zonlicht willen opsnuiven, bieden een aantal van onze kamers een prachtig buitenverblijf. Elk van onze kamers is uitgerust met moderne gemakken, waaronder airconditioning, vloerverwarming en continue mechanische ventilatie, waardoor we een luxe verblijf aanbieden.

Onze gastvrije en huiselijke kattenkamers zijn ontworpen om een comfortabele omgeving te bieden voor onze pensiongasten. Met overvloedige lig- en schuilplaatsen, zorgen we ervoor dat elk detail in overweging is genomen. Dagelijks worden onze gasten getrakteerd op smakelijke ontbijt- en dinermaaltijden, en tijdens de dag kunnen ze genieten van ons all-inclusief voerpuzzelbuffet, compleet met een luxueuze waterfontein voor degenen die dorst hebben. Onze toegewijde animatieteams staan klaar om dagelijks voor vermakelijkheid te zorgen. Spelen, puzzelen en knuffelen staan op de agenda, waardoor elke kat een onvergetelijke tijd heeft.

Laat uw geliefde huisdier genieten van een verblijf dat hun behoeften en comfort vooropstelt. Boek nu en geef hen de ultieme verwenvakantie in ons exclusieve kattenpension.

Ontstaan Kyaros:

In 2011 heb ik de sprong gewaagd en ben ik vol enthousiasme mijn avontuur begonnen als de drijvende kracht achter een prachtige professionele kattenopvang! Sinds die geweldige start heb ik niet alleen liefdevolle verzorging in een gezellige thuisomgeving geboden, maar ben ik ook steeds verder gegroeid. In 2018 heb ik mijn diensten uitgebreid met fantastische vachtbehandelingen voor katten.

De afgelopen jaren zijn een spannende reis geweest, vol met fantastische mijlpalen. Ik heb met trots mijn certificeringen behaald in het 'honden en katten besluit', waardoor ik de allerbeste zorg kan garanderen voor onze harige vrienden. Maar daar blijft het niet bij! Mijn passie voor katten heeft me ook geleid tot boeiende trainingen over kattengedrag en het aanpakken van probleemgedrag. Daarnaast heb ik mijn kennis verdiept in het creëren van de perfecte omgeving voor een kattenparadijs, en heb ik zelfs deelgenomen aan een intensieve Bootcamp met als doel maar één ding: het gelukkig maken van elke kat die mijn pad kruist! 🌟😺

                                                  Tarieven kattenpension

De prijs is all-inclusive voor de reguliere verzorging.

Geen extra kosten voor langharige katten of specifieke rassen.

We bereken het tarief per nacht (net als een hotel). 

Geen administratiekosten.

Overige optionele kosten:

 • Toedienen medicatie € 1,75 per keer

 • Ontwormen of ontvlooien product incl toedienen € 10,-

 • Nagels knippen (in principe voorpoten, indien nodig ook achter) € 10,-

 • Vooraf aan verblijf: Ontvlooi en ontworm kuur thuisgestuurd € 17,75

​​

Lang verblijf:

> 4 weken 10% korting

> 8 weken 20% korting

Schoolvakanties geen korting.

Tarieven 2024: 

​Reguliere periodes 2024: 

 • 1e kat € 12,95 per nacht  

 • 2e kat en volgende € 11,95 per nacht

Zomervakantie 2024** (13 juli t/m 25 augustus 2024) : 

 • 1e kat € 16,50 per nacht

 • 2e kat en volgende € 15,50 per nacht

 

** Minimaal verblijf van 7 nachten 

Tarieven

Belangrijkste voorwaarden

Denkt u aan de volgende zaken;

 

Inentingen:

Bij het brengen van uw kat dient u het paspoort/entingsboekje met de geldige inentingen mee te brengen, deze blijft bij ons gedurende het verblijf. 

 • Niesziekte enting - verplicht - minimaal 3 weken en maximaal 1 jaar voor aanvang van het verblijf.

 • Kattenziekte enting - verplicht - minimaal 3 weken en maximaal 3 jaar voor aanvang van het verblijf.

 • Bordetella - niet verplicht - Als deze wel gegeven wordt dient minimaal 6 weken gewacht te worden met pension bezoek!

*Is uw kat eerder niet gevaccineerd of te lang geleden, zal de kat door middel van een 2e inenting 3-6 weken na de 1e een booster moeten krijgen. Ook de booster moet minimaal 3 weken vooraf worden gegeven. Overleg dit met uw dierenarts.

Overige 

 • De katten dienen gechipt en geregistreerd te zijn, wij kunnen dit ook voor u regelen.

 • De katten dienen gecastreerd danwel gesteriliseerd te zijn. 

  • Bij katten jonger dan 6 maanden, neem buiten de zomervakantie contact op voor mogelijkheden.

 • Uw kat dient vlooi- en wormvrij zijn bij het brengen naar ons pension. Behandel hem daarom een week vooraf.

Annuleren;


Indien u onverhoopt annuleert, dient dit zo spoedig mogelijk bij Kyaros per e-mail aangegeven te worden.

Bij annuleren houden wij de richtlijnen van Dibevo aan:

 • Annulering tot 2 maanden vóór het ingaan van de overeenkomst: administratiekosten van € 25,- – 

 • Annulering tot 1 maand vóór het ingaan van de overeenkomst: 50% van de prijs – 

 • Annulering tot 2 weken vóór het ingaan van de overeenkomst:75% van de prijs – 

 • Annulering binnen 2 weken vóór het ingaan van de overeenkomst: 100% van de prijs. 

Verdere voorwaarden kunt u lezen in onze Algemene Voorwaarden, klik hier.

Anker 1

Kroelen 

WhatsApp Image 2022-01-06 at 10.49.39 AM.jpeg

Uiteraard hebben we dagelijks de tijd om te kroelen met de aanwezige katjes. Elk op hun eigen manier en tempo, de een ligt graag op school terwijl de alleen een voorzichtig kopje geeft bij het langs lopen.

Drinkmogelijkheden

WhatsApp Image 2023-04-17 at 21.52.19.jpeg

Katten zijn van nature zuinige drinkers, het is van belang om het drinken aan te moedigen. Zo hebben we in elke kamer verschillende drink mogelijkheden, we variëren ook in de manier van aanbod. Zo hebben we stilstaand en stromend water.

Kamers

WhatsApp Image 2022-04-15 at 9.10.19 PM (3).jpeg

Wij vangen de katten op in gemeenschappelijke kamers. De katten mogen 24/7 los rond lopen in deze kamers. Voor katten is keuzevrijheid heel belangrijk, op deze manier kunnen zij op elk moment van de dag kiezen waar ze willen lopen en liggen.

Spelen

WhatsApp Image 2023-04-17 at 21.53.41.jpeg

Elke dag spelen we met de katjes, dat kan met hengeltjes, propjes, (stuiter)balletjes, het is maar net wat ze leuk vinden.

Voeding

WhatsApp Image 2023-04-17 at 21.53.42.jpeg

De hele dag staan er brokjes klaar in diverse voerspellen. Zodat er altijd gegeten kan worden, maar ook zodat er niet geschrokt kan worden. Door de voerspellen kunnen de katjes niet in één keer de bak leeg eten. We voeden als basis hoogwaardige voeding van Royal Canin.

Klimmen en klauteren

WhatsApp Image 2023-04-17 at 21.57.23.jpeg

Katten houden van hoogtes! Daar werken wij natuurlijk graag aan mee, dus in elke ruimte kan er geklommen, gesprongen en op hoogte gelegen worden. 

Energie

WhatsApp Image 2023-04-17 at 21.53.40.jpeg

De katten worden op diverse manieren uitgedaagd om hun energie kwijt te kunnen. Zo hebben we een catwheel, spelen we veel, verstopdozen, speeltjes, elke dag weer wat anders. De katjes worden in de kamers ingedeeld op energie. Dus de drukke katten bij elkaar, en de rustige katjes ook zodat ze goede aansluiting in de groep vinden.

Temperatuur / gezonde lucht

Katten op straat

Alle kamers zijn voorzien van mechanische ventilatie, airco en vloerverwarming.

Kitty & Candy

“Echt de fijnste verblijfplaats voor Kitty en Candy als wij op vakantie zijn! Ze worden supergoed verzorgd door de dames van Kyaros! Kunnen lekker naar buiten. Hebben heerlijke slaapplaatsen, veel te spelen en krijgen de aandacht die ze nodig hebben.
Voor ons de enige plek waar we ze willen brengen! Echt super!!!"

Paddy

"Een topadres als je je kat tijdens je eigen vakantie ook vakantie wilt geven. Onze Paddy heeft het hier erg naar z’n zin gehad. Je wordt op de hoogte gehouden van hoe het gaat met je huisdier door mail met foto’s en filmpjes. Het pension is leuk ingericht en schoon."

Buddy

“Gisteren onze kat Buddy opgehaald na een verblijf van 2,5 week in het kattenpension. Het was voor hem de 1e keer dat hij uit logeren ging. We hadden de keuze gemaakt voor Kyaros omdat ze kamers hebben met buitenverblijf. In de kamers staat veel speelgoed, huisjes, krabpalen waar ze zich mee kunnen vermaken. Elke dag worden er foto's op Inta/FB geplaatst van de logerende katten. Het is leuk om tijdens de vakantie te zien dat je kat het naar zijn zin heeft.
We weten zeker dat onze Buddy weer naar Kyaros gaat.
We willen de lieve verzorgers bedanken voor de goede zorg.”

Contact

Contact

Ons adres

Breekade 23 A

2931LA Krimpen aan de Lek

Email: info@kyaros.nl
Tel:  06 120 290 92

Brengen / halen pension

Maandag tm zaterdag 

19.00 - 20.00 uur

*Schoolvakantie extra brengen en haaltijden, zie boeking bij reserveren

Zondag 

09.30-10.00 uur

(Zondag in schoolvakanties gesloten)

Feestdagen gesloten, zie boekingskalender

 

Reserveer direct pension

Klik hier

 

Reserveer direct trimsalon

Klik hier

Openingstijden trimsalon

Maandag tm zaterdag 

10.00 - 19.00 uur

 

bottom of page