top of page
Nose Cat's

Wat biedt Kyaros? 

Kyaros heeft talloze manieren ontdekt om een positief verschil te maken in welzijn van dieren voor de momenten dat het baasje even niet voor het dier kan zorgen. Wij zijn up-to-date qua vakkennis en passen dit dagelijks toe in het pension. Ideaal is dat wij veel kennis over kattengedrag en vachtverzorging in huis hebben. De katjes logeren bij ons in gemeenschappelijke kamers.

Kyaros is hét vakantieadres voor uw kat in Zuid-Holland sinds 2011.

In het gemoedelijke Krimpen aan de Lek staat het prachtige in 2022 nieuw gebouwde kattenpension. Het kattenpension telt 4  mooie lichte gemeenschappelijke kamers. Het Bos, Het Balkon, De Lounge en de Special kamer. Om zoveel mogelijk het thuisgevoel te creëren zijn de thema’s ‘huis en tuin’. 

Kyaros biedt professionele en betrouwbare, maar vooral persoonlijke kattenverzorging. Het pension staat bij ons aan huis, we zijn dus veel aanwezig bij de katjes. De afgelopen jaren heb ik mijn certificeringen: 'honden en katten besluit' behaald en diverse trainingen gevolgd over kattengedrag, probleemgedrag, inrichting voor een kattenpension, vachtverzorging en zelfs een Bootcamp; Elke kat gelukkig!

We bieden opvang aan katten tijdens de vakantie, bij een verhuizing, verbouwing, of tijdens omstandigheden van de eigenaar zoals ziekenhuisopname en revalidatie.

We vangen de katten op in gezellige huiselijke kattenkamers. Elke kamer beschikt ruimschoots over voldoende lig- en schuilplaatsen. Dagelijks voorzien wij de pensiongasten van een heerlijk ontbijt en diner en tussendoor kunnen zij zelf gebruik maken van het all-inclusief voerpuzzelbuffet met luxe waterfontein voor de dorstige gasten.
Ook is er dagelijks een gezellig animatieteam aanwezig. Er wordt door het team met de pensiongasten gespeeld, gepuzzeld en gekroeld.
Een aantal kamers zoals bos en balkon beschikken tevens over een mooi buitenverblijf waar onze gasten heerlijk van het zonnetje en de frisse buitenlucht kunnen genieten.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming en 24/7 mechanische ventilatie.

Wij werken enkel met katten, dat betekent geen stress voor onze pensiongasten vanwege geblaf van honden.

We laten vol trots ons mooie en professionele pension aan u zien, voor een rondleiding kunt u een afspraak met ons maken.

Reserveren? Dit kan online, klik hier 

bottom of page