top of page
Marble Surface
Kattentrimsalon+Krimpen-1920w.jpeg

Trimsalon

Goede en regelmatige vachtverzorging is met name nodig bij katten met lang haar.  Ook bij oudere dieren en dieren met bepaalde ziektebeelden is het lastiger om  de vacht zelf goed bij te houden. Met de juiste en tijdige behandeling bij een trimsalon wordt vervilting en bijbehorende pijnklachten voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het trimmen van katten op een katvriendelijke manier.

Waarom naar de trimsalon?

WhatsApp Image 2023-02-15 at 15.05_edited.jpg

Vilt behandeling

WhatsApp Image 2021-03-25 at 14.40.17 (5).jpeg

Vachtverzorging

WhatsApp Image 2023-02-13 at 15.11.43.jpeg

Nagels knippen

Behandelingen

Vind je het ook belangrijk dat er deskundig, rustig en liefdevol met je kat wordt omgegaan? Dan is kattentrimsalon Kyaros het adres voor jouw kat. Onze werkwijze is katvriendelijk, huidvriendelijk en vachtbesparend. Met als doel dat de kat zo zelfstandig als mogelijk de vacht goed bij kan houden, zoals de kattenvacht bedoelt is. 

We nemen rustig de tijd voor je kat en werken met de kat mee tijdens de trimbehandeling. 

Korthaar, halflanghaar of langhaar, elke vacht is anders. Daar waar de ene kat nauwelijks problemen ervaart, heeft de andere kat snel klitten en/of vilt. Ook oudere katten en katten met overgewicht hebben een hoger risico op vachtproblemen zoals vervilting en de daarbij behorende pijnklachten.

Heeft je kat klitten, andere vachtproblemen, of je bent opzoek naar advies hoe je het beste de vacht van jouw kat kan verzorgen? We helpen jou en jouw kat graag in alle rust en zo stressvrij mogelijk!

 

Vaak is een onderhoudsbehandeling van elke 8 - 16 weken voldoende om dit voor elkaar te krijgen, elk seizoen wat hulp waarbij de kat klitvrij en met een gezonde vacht het jaar door kan. Wij kunnen ook trimmen als de kat bij ons in het pension verblijft, het voordeel daarvan is dat we elke dag een stukje kunnen doen. 

 

Trimbehandeling tijdens pensionverblijf € 2,50 korting

 • Volledige behandeling van uw kat excl vilt

  40 min

  39,95 euro
 • Het knippen van de nagels voor en achterpoten

  15 min

  15 euro
 • Achterkantje vacht inkorten

  15 min

  25 euro
 • Behandelen van vervilte (harde plakken) kattenvacht

  1 uur 30 min

  Variabel tarief
 • Alvast een keertje wennen aan de reis, geluiden en materialen.

  30 min

  30 euro

Bel

0612029092

Email 

bottom of page