top of page
Marble Surface
Kattentrimsalon+Krimpen-1920w.jpeg

Trimsalon

Fantastisch nieuws! 🐾 Onze trimsalon staat te popelen om jouw kat te verwelkomen! 🐱 Of het nu gaat om katten met lang haar, oudere dieren die wat extra zorg nodig hebben, of katjes met specifieke ziektebeelden, wij hebben de expertise om hun vacht in topconditie te houden!

Bij onze trimsalon begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om jouw geliefde katten te voorzien van de beste vachtverzorging. Met onze katvriendelijke aanpak en tijdige behandelingen zorgen we ervoor dat vervilting en pijnklachten verleden tijd zijn! Geen klitjes en ongemak meer voor jouw trouwe metgezellen!

Of het nu gaat om een verfrissende, ontspannende kambeurt, of een vakkundige trimbehandeling, we hebben alles in huis om jouw lieve katjes er weer op hun allerbest uit te laten zien! 😍

Waarom naar de trimsalon?

WhatsApp Image 2023-02-15 at 15.05_edited.jpg

Vilt behandeling

WhatsApp Image 2021-03-25 at 14.40.17 (5).jpeg

Vachtverzorging

WhatsApp Image 2023-02-13 at 15.11.43.jpeg

Nagels knippen

Behandelingen

Vind je het ook belangrijk dat er deskundig, rustig en liefdevol met je kat wordt omgegaan? Dan is kattentrimsalon Kyaros het adres voor jouw kat. Onze werkwijze is katvriendelijk, huidvriendelijk en vachtbesparend. Met als doel dat de kat zo zelfstandig als mogelijk de vacht goed bij kan houden, zoals de kattenvacht bedoelt is. 

We nemen rustig de tijd voor je kat en werken met de kat mee tijdens de trimbehandeling. 

Korthaar, halflanghaar of langhaar, elke vacht is anders. Daar waar de ene kat nauwelijks problemen ervaart, heeft de andere kat snel klitten en/of vilt. Ook oudere katten en katten met overgewicht hebben een hoger risico op vachtproblemen zoals vervilting en de daarbij behorende pijnklachten.

 

Wat doen we tijdens zo'n behandeling? 

 • Indien gewenst én nodig starten we met de nagels knippen 

 • We verkennen vervolgens de gehele kat op vachtproblemen (knopen, klitten, vilt)

 • We scheren het vilt uit, daarbij besparen we zoveel mogelijk vacht

 • Klitten verwijderen door uitkammen of uitpluizen 

 • Vacht opfrissen met een biologische natuurlijke droogshampoo

 • Vacht goed doorkammen, zodat dit thuis ook makkelijker bijgehouden kan worden 

 • Indien gewenst sanitaire trim (vacht bij de achterkant inkorten)

 • Als laatste reinigen we de ogen en oren als dit nodig is

We bekijken tijdens de behandeling ook altijd de algemene gesteldheid van het dier, waar nodig kunnen we daar advies voor geven, denk daarbij aan het gebit, het gewicht en de vachtverzorging van het dier zelf.

​​

Heeft je kat klitten, andere vachtproblemen, of je bent opzoek naar advies hoe je het beste de vacht van jouw kat kan verzorgen? We helpen jou en jouw kat graag in alle rust en zo stressvrij mogelijk!

 

Vaak is een onderhoudsbehandeling van elke 8 - 12 weken voldoende om dit voor elkaar te krijgen, elk seizoen wat hulp waarbij de kat klitvrij en met een gezonde vacht het jaar door kan. Wij kunnen ook trimmen als de kat bij ons in het pension verblijft, het voordeel daarvan is dat we elke dag een stukje kunnen doen. 

Sinds de trimbehandeling een stuk minder haar in huis! ~ Moniek

Of via 06 120 29 092 of info@kyaros.nl

prijslijst.jpg

Waarom kiezen voor trimsalon Kyaros?

 1. Professioneel en ervaren personeel: Ons trimsalon heeft goed opgeleid en ervaren personeel dat bekwaam is in het verzorgen van katten. We begrijpen de unieke behoeften en temperamenten van katten en zorgen ervoor dat ze zich op hun gemak voelen tijdens de trimbehandeling.

 2. Kattenvriendelijke omgeving: We streven ernaar om een rustige en ontspannen omgeving te creëren, speciaal ontworpen om katten op hun gemak te stellen. We begrijpen dat katten vaak gestrest kunnen raken in nieuwe omgevingen en we doen ons best om hen een stressvrije ervaring te bieden.

 3. Op maat gemaakte trimbehandelingen: We passen onze trimbehandelingen aan de individuele behoeften van elke kat aan. Elke kat is anders en vereist mogelijk specifieke verzorging. Ons team is bekwaam in verschillende trimtechnieken en zal de juiste aanpak kiezen voor elke kat.

 4. Gebruik van veilige en comfortabele materialen: We gebruiken alleen hoogwaardige en kattenvriendelijke trimmaterialen en -gereedschappen. De veiligheid en het comfort van de katten zijn onze topprioriteit.

 5. Aandacht voor gezondheid en hygiëne: We hechten veel waarde aan de gezondheid en hygiëne van de katten. Ons trimsalon zorgt ervoor dat de trimapparatuur schoon en goed onderhouden is om eventuele infecties te voorkomen.

 6. Advies en tips voor kattenverzorging: We delen graag onze kennis en ervaring met kattenbezitters. Ons team geeft advies over hoe ze de vacht van hun katten tussen trimbehandelingen door kunnen verzorgen en hoe ze hun katten in optimale gezondheid kunnen houden.

 7. Tevredenheid van klanten: Positieve feedback van tevreden klanten is een bewijs van ons uitstekende werk als katten trimsalon. We streven ernaar om klanten en hun katten een positieve ervaring te bieden, wat zich vertaalt in herhaalbezoeken en aanbevelingen.

 8. Onze trimsalon is in Krimpen aan de Lek, vlakbij Rotterdam. 

Al met al is ons doel als katten trimsalon om ervoor te zorgen dat katten op een veilige, comfortabele en stressvrije manier worden getrimd en dat hun eigenaren tevreden zijn met de resultaten. We zetten ons in voor de gezondheid en het welzijn van elke kat die ons trimsalon bezoekt.

Contact

Contact

Ons adres

Breekade 23 A

2931LA Krimpen aan de Lek

Email: info@kyaros.nl
Tel:  06 120 290 92

 • Instagram
 • Facebook
Openingstijden pension

Maandag tm zaterdag 

19.00 - 20.00 uur

Drukke periodes ook in de ochtend 10-12

Zie boekingskalender, knop reserveer

Zondag 

09.30-10.00 uur

(Zondag in schoolvakanties gesloten)

Feestdagen gesloten, zie boekingskalender

 

Openingstijden trimsalon

Maandag tm zaterdag 

10.00 - 19.00 uur

 

bottom of page