top of page
Marble Surface
kat liggend

Chippen en registratie

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze diensten hebben uitgebreid! Naast ons vertrouwde kattenpension en professionele kattentrimdiensten, bieden we nu ook KATTENCHIPPING en CHIPREGISTRATIE aan!

Dit betekent dat u nu uw dierbare katten een extra service kunt bieden, rechtstreeks bij ons, uw vertrouwde opvang. Met een chip wordt uw kat herkenbaar als deze aangetroffen wordt op straat om weer met u herenigd te worden.

Chippen en registreren

Hier zijn enkele redenen waarom u hier enthousiast over moet zijn:

🐱 Katten Chippen: We gebruiken de nieuwste technologie om een microchip veilig en comfortabel in te brengen, waardoor uw kat permanent geïdentificeerd wordt.

📑 Chip Registratie: We zorgen ervoor dat de chip van uw kat wordt geregistreerd in een nationale database, zodat ze altijd kunnen worden herenigd met u, zelfs als ze verdwalen.

🏡 Alles onder één dak: U kunt nu al uw kattenbehoeften vervullen op één handige locatie, met de vertrouwde zorg en aandacht die u van ons gewend bent.

Of u nu uw kat komt verwennen in ons pension, een verzorgende kattentrimbeurt wilt, of gewoon gemoedsrust wilt met betrekking tot hun veiligheid, wij zijn er om u te helpen!

Prijs van chippen € 32,50 inclusief registratie

Prijs van alleen registratie € 7,95

Of via 06 120 29 092 of info@kyaros.nl

Waarom kiezen voor chippen en registreren van uw kat?

​Is uw kat altijd op avontuur, of juist altijd binnen en de buitenwereld niet gewend? Bescherm hun toekomst en uw gemoedsrust door ze te laten chippen bij Kyaros! Hier is waarom u dit niet mag missen:

  1. 🌟 Veiligheid Eerst: Met onze geavanceerde microchip-technologie kunnen verloren katten sneller en gemakkelijker worden herenigd met hun liefhebbende eigenaren. Het vermindert het verdriet en de zorgen van het verlies van uw harige vriend.

  2. 🧬 Geavanceerde Identificatie: Onze microchips zijn uiterst nauwkeurig en veilig ingebed, waardoor ze een leven lang meegaan. Uw kat zal comfortabel en zonder enig ongemak genieten van de voordelen van deze permanente identificatie.

  3. 💖 Persoonlijke Zorg: Bij Kyaros behandelen we uw huisdier alsof het ons eigen is. Ons ervaren team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het chipproces.

  4. Mis deze kans niet om de veiligheid en zekerheid van uw kat te vergroten. Neem vandaag nog contact op met Kyaros en laat uw kat chippen voor een betere toekomst!

Contact

Contact

Our address

Breekade 23 A

2931LA Krimpen aan de Lek

Email: info@kyaros.nl
Tel:  06 120 290 92

  • Instagram
  • Facebook
Delivery and collection

Daily

19:00 - 21:00

 

Openingstijden trimsalon

Maandag tm zaterdag 

10.00 - 19.00 uur

 

bottom of page